Hoeveel Energie heb jij?

Energie Instituut

Personal Performance Energy Coaching

Laat jouw Energie stromen, inspireer de wereld om je heen!

Energy Boost

Voel je weer Energiek en klaar om je dagelijkse uitdagingen aan te gaan met deze eenmalige Energy Boost.

Performance Energy Coaching

Verbeter je persoonlijke energieniveaus voor maximale prestaties en het bereiken van jouw levensdoelen.

Laat jouw Energie stromen

Bereik jouw persoonlijke doelen. Geef ruimte aan jouw kern Energie

Geen krachtiger Energie, dan die vanuit je eigen kern komt. Het stelt je in staat om jouw gewenste leven vorm te geven. Je persoonlijke en levensdoelen te verwezenlijken. Succesvol te zijn en tegelijkertijd ruimte voor je privéleven te hebben. Genieten zoals het is bedoeld . . .

Je voelt je energiek.

Je leeft vol

Je hebt tijd om te ontspannen

Je bent er voor je naasten

Je inspireert de mensen om je heen

Energy Boost

Je voelt gegarandeerd meer Energie na deze Energy Boost.

Performance Energy Coaching

Gegarandeerd verbeterde energieniveaus in deze Energie Coaching van zes sessies.

Wat is de Energy Boost?
Voor wie is Performance Energy Coaching?

De Energy Boost is een uitgebreide health check, gepersonaliseerd advies én het beste Lifestyle gesprek dat je ooit hebt gehad!

Ben je Bestuurder, Directeur, Bedrijfseigenaar, Arts, Specialist of MT-lid en kun je wel een snelle Boost gebruiken? Dan is de Energy Boost precies wat je zoekt!

Wil je jouw Energie en Gezondheid structureel naar een hoger niveau tillen? Wil je jouw levendoelen aanscherpen en in lijn brengen met je functie?

Begin dan nu met de Performance Energy Coaching van 1 live en 5 online sessies. Inclusief een uitgeschreven makkelijk uitvoerbaar en praktisch advies voor direct voelbare verbetering na iedere sessie.

Zowel de Energy Boost als de Performance Energy Coaching starten met een uitgebreide Healthcheck en een persoonlijk gesprek. De Coaching vervolgt zoals hiernaast beschreven . . .

1. Health Check

Een uitgebreide vragenlijst over jouw gezondheid vanuit de optiek van Positieve Gezondheid.

2. Een 1 op 1 gesprek

Eén van de beste gesprekken die je ooit hebt gevoerd, met alle aandacht voor jou, jouw leven, jouw functie en jouw vraagstukken.

Het gesprek duurt circa twee uur en vindt plaats op een door jou gewenste locatie. Tijdens dit gesprek krijg je direct inzicht en advies hoe je je Energieniveau kunt verbeteren. 

3. Persoonlijk op maat gemaakt advies

Je ontvangt een op maat geschreven plan voor directe verbetering van je Energieniveau.

4. Zes Coachingsessies

De Coachingsessies vinden online plaats en duren gemiddeld een uur. Je mag zelf kiezen of je één of twee keer per maand prettig vind.

In deze sessie gaan we steeds verder in op jouw vraagstukken, gaan we op zoek naar de balans tussen je levensdoelen en je dagelijks functioneren en wordt gewerkt aan het steeds verder verhogen van je Energie- en Gezondheidsniveau.

5. Praktisch en realistisch advies
Na iedere sessie ontvang je een uitgeschreven makkelijk uitvoerbaar en praktisch advies voor verdere verbetering van je Energie en Gezondheidsniveau.

Coaching Packages

Energy Boost

Meer Energie met deze eenmalige Boost voor je Energieniveaus en algehele fitheid.

Wat krijg je

1. De Healthcheck

2. Het 1 op 1 gesprek van 2 uur

3. Persoonlijk en op maat gemaakt advies

€ 1.295,-

Performance Energy Coaching

Verbeter structureel je Energieniveaus en ervaar de kracht van je eigen kern Energie.

Wat krijg je

1. De Healthcheck

2. Het 1 op 1 gesprek van 2 uur

3. Persoonlijk op maat gemaakt advies

4. Vijf online coachsessies van een uur

5. Praktisch en realistisch advies na iedere sessie

€ 1.795,-

About Me

Mijn naam is Remco Zannis en mijn missie is om mensen te inspireren en te begeleiden bij het inzicht en beheer van persoonlijke energie.

Ik geloof dat alles staat of valt met energie en streef ernaar om mensen te helpen hun energie te verhogen, wat leidt tot een gezonder, fitter en meer vervuld leven.

Waarom ik het initiatief van het Energie Instituut ben gestart?

Testimonials

“Het was de combinatie van het mooie gesprek, de inhoudelijke kennis en de holistische visie op lichaam, geest en context wat voor mij de inspiratie is geweest om bewuster met mijn gezondheid om te gaan” IP

“Iets wat ik al mijn hele leven heb gehoord, dat ik anders zou moeten doen, werd door Remco zo helder uitgelegd dat ik nu op mijn 54-ste echt begrijp wat iedereen altijd probeerde te zeggen. Ik ben er dan ook de volgende dag direct mee begonnen!” RC

“Door long-Covid was ik na 1,5 jaar nog steeds maar 40% van mijn oude ik. Tien minuten veteranen hockey waren eigenlijk al te veel. Twee sessies met Remco en het opvolgen van zijn adviezen hebben mij teruggebracht naar bijna 100%. Net nog 70 km op de racefiets gedaan!” JL

“Ik had mijn healthchecklist nog niet opgestuurd, of Remco belde mij. Hij vertelde wat hij had gevonden en wilde even overleggen of ik niet liever eerst naar de huisarts wilde gaan. Dat bleek een heel goed advies te zijn en gaf mij veel vertrouwen in zijn bekwaamheid en professionaliteit” MW

“Behalve succesvol in mijn professionele leven, heb ik nu ook de Energie om er voor mijn liefste vrouw en twee kinderen te zijn. Geen avonden onderuit op de bank meer, behalve voor de gezelligheid!” RS

“Richting mijn pensioen waren de belangrijkste vragen: wat ga ik doen en hoe blijf ik zo lang mogelijk fit. Herijking van levensdoelen, voedingsadvies, beweegadvies, maar vooral hoe rust en genieten te integreren in mijn leven zijn tot op de dag van vandaag zo waardevol gebleken” GB

Blogs en Artikelen

Energietrekkers en Energiegevers

Energietrekkers en Energiegevers

Als drukbezette directeur, bestuurder, arts, specialist of eigenaar van een bedrijf of instelling is het behouden van jouw energie essentieel voor succes. Je hebt gemerkt dat bepaalde factoren jouw...

read more
Verhoog je Mannelijkheid

Verhoog je Mannelijkheid

In de moderne samenleving worden mannen vaak geconfronteerd met verschillende uitdagingen en druk. Soms kan de dagelijkse routine en verantwoordelijkheden ervoor zorgen dat mannen zich vervreemd...

read more
De vier vormen van Energie

De vier vormen van Energie

Energie is een cruciale factor in ons leven. Het is de brandstof die ons aandrijft, zowel fysiek als mentaal. Om een gezond en vervullend bestaan te leiden, is het essentieel om de verschillende...

read more

Krijg meer Energie. Stel je doelen. Ga de uitdaging aan. Beloon jezelf!

Van alle coachtrajecten die ik tot nu toe mocht doen zijn er geen twee hetzelfde geweest. Dat is het mooie van de mens. We zijn allemaal gelijkwaardig, maar gelukkig niet gelijk.

De overeenkomst tussen alle coachcliënten is de ervaring met het persoonlijke gesprek. Een diepgang zoals je die zelden met iemand meemaakt. De openhartigheid en het vertrouwen. Met directe leermomenten of iets dat een tijdje later ineens landt.

Allen hebben hun persoonlijke proces doorgemaakt en iets bijzonders meegemaakt. En dat geldt ook voor mij!

Daar krijg ik Energie van!

Wacht niet langer. Neem vandaag die eerste stap!

11 + 8 =