Get In Touch

Een vraag? Of wil je beginnen met één van de trajecten? Stuur hieronder een bericht!

Stuur een bericht

5 + 8 =

FAQ

Wat is het verschil tussen de Energy Boost en Performance Energy Coaching?

De Energy Boost is echt een eenmalige actie om heel snel meer Energie in je lichaam en geest te ervaren.

Performance Energy Coaching is een structurele opbouw van alle Energieniveaus over een lagere periode (3 tot 6 maanden). In dit traject kunnen alle mogelijke persoonlijke vragen aan de orde komen.

 

Je doet Persoonlijke Coaching en via Medsync adviseer je in de Zorg, Hoe combineer je dat?

In mijn coaching zit een groot deel ervaring van de zakelijke wereld verwerkt. Mijn kennis van de gezondheidszorg  combineer ik dan weer met kennis van de mens om een beter resultaat te behalen. Uiteindelijk gaat het in beide gevallen om mensen die een verandering gaan doormaken.

 

Doe je alles in je eentje?

De persoonlijke coaching doe ik hoofdzakelijk solo. Wel heb ik altijd de mogelijkheid om mijn opleidingsnetwerk te raadplegen indien nodig.

Waarom krijg jij Energie van het helpen van mensen en het verbeteren van de zorg?

In de wereld van gevers en nemers ben ik een gever. Ik heb mijn hele leven al graag anderen geholpen. Nu ik steeds meer ervaring heb en ook de MBA-of-Life mij meer over mezelf heeft geleerd, deel ik dat met plezier en liefde.

Waar haal jij je energie vandaan?

Ik ervaar heel veel liefde van mijn liefste Partner, mijn Moeder en beste vrienden. We eten heel vaak gezond met veel groenten en eiwitten en weinig koolhydraten. Ik beweeg en sport zeer regelmatig. Maar minstens zo belangrijk is het inbouwen van momenten waarin ik niets hoef te doen van mezelf. Even totaal ontspannen (liefst in de buitenlucht). Tot slot let ik erg goed op een strak slaapritme en een ochtendroutine.

Daarmee houd ik mijn Energie op een lekker hoog niveau!

Schrijf je ook in voor de maandelijkse nieuwsbrief!